Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (3.01 secunde)
Dupa industrie, clasamentul suferintei este completat de "agricultura falimentara" care a atras dupa sine si o parte din industria alimentara, aceasta din urma resimtind lipsa de materii prime.
Dupa industrie, clasamentul suferintei este completat de "agricultura falimentara" care a atras dupa sine si o parte din industria alimentara, aceasta din urma resimtind lipsa de materii prime.
Romania, in clasamentul tarilor cu cel mai mic salariu minim In 20 de tari din Uniunea Europeana salariatii beneficiaza de un venit minim stabilit in functie de nivelul de trai din fiecare tara.
In ceea ce priveste marcile autohtone, Dacia ramane lider incontestabil, la autoturismele din import, clasamentul este ocupat de aceleasi trei marci ca si anul trecut, dar primul loc revine marcii Skoda (care anul trecut era pe locul trei), urmata de Renault si Volkswagen.
Romania ocupa locul 40 in editia 2008 a topului Forbes The Best Countries For Business (Cele mai bune tari pentru afaceri), format din 121 de state, urcand astfel de pe pozitia 60 ocupata in clasamentul respectiv anul trecut.
Topul reprezinta clasamentul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala in functie de venituri, profit, numar de angajati si capitalizare.
Primele locuri in clasamentul mondial sunt ocupate in acest an de India (30 miliarde de dolari), China (27 miliarde de dolari) si Mexic (23,8 miliarde de dolari).
Clasamentul s-a realizat pe fiecare grupa de marime în parte (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari si întreprinderi foarte mari).
„Aceasta suma pozitioneaza Oltenia pe locul doi in clasamentul regiunilor de dezvoltare, cu 26 de proiecte (din 175) aprobate“, a spus Radu Mirea, care a explicat ca 21 dintre acestea sunt din Dolj, ceea ce face ca judetul sa fie pe locul I la nivel national atat ca numar de firme, cat si ca valoare a grantului obtinut.
Fiesta este pe locul doi in clasamentul vanzarilor Ford in Romania, depasit doar de Focus, cu aproximativ 5.500 de unitati livrate.
Clasamentul pe tari realizat de specialistii ONRC din punctul de vedere al marimii capitalului total subscris in firmele cu participare straina la capitalul social arata ca prima pozitie este ocupata de Olanda, cu peste 4 miliarde de euro, urmata de Austria cu peste 2,6 miliarde de euro si de Germania cu cca.
Fiesta ocupa locul doi in clasamentul vanzarilor Ford in tara. Noul Ka doreste sa se impuna pe piata prin dimensiunile compacte, cu aspect atractiv si motorizari economice, "de oras".
Asiguratorul Unita care, la finalul anului trecut era pe pozitia a opta in clasamentul asiguratorilor din Romania a fost preluat, de la Vienna Insurance Group (VIG), de grupul austriac de asigurari Uniqa.
Astfel, clasamentul regiunilor din Romania cu cele mai multe exporturi indica faptul ca Regiunea Ilfov-Bucuresti este lider cu 21% cota de exporturi si 40% cota de importuri, urmata de Regiunea 5 Vest ce detine o cota de 15% exporturi si o cota de 19% importuri, a mentionat Lianu.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
Hotelul Cala di Volpe, din Sardinia apare, de asemenea, in clasamentul celor mai scumpe hoteluri, pe locul 3. Apartamentul prezidential costa 34 de mii de dolari pe noapte.
Clasamentul include averile de cel putin 300 milioane dolari, fata de 200 milioane dolari in anul anterior. Pe primul loc s-a aflat magnatul Wang Chuanfu, de la societatea BYD, a carui avere a fost estimata la 5,8 miliarde dolari.
Clasamentul din Top10 prognozat de PwC, afirma specialisti de la Centrul francez de cercetari in domeniul economiei internationale (CEPII), trebuie privit totusi cu precautie.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: 1. Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Desi clasamentul miliardarilor s-a modificat, se pare ca cei mai bogati oameni ai lumii nu numai ca nu au suferit, dar au reusit sa si prospere, scrie Forbes.
google-analytics.com